Μαθήματα μέσω skype

Γεφυρώνουμε τις αποστάσεις και κερδίζουμε χρόνο. Ο καθηγητής βιολογίας και χημείας κ. Καρβέλης Φώτης αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της εποχής και την τεχνολογία προσφέρει μαθήματα μέσω skype.
Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής δεν χάνει χρόνο σε μετακινήσεις, βρίσκεται στο χώρο του, συνομιλεί μέσω skype με τον καθηγητή του. Εξάλλου, ο κ. Καρβέλης μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.bio-che.gr) δίνει την ευκαιρία στο μαθητή για on-line test, video-διαλέξεις.

Τα μαθήματα μέσω skype προσφέρουν τη δυνατότητα πολυμέσων όπως video, εικόνες, σχεδίαση μαθήματος όπως ακριβώς θα γίνονταν στο πίνακα και άλλες εφαρμογές οι οποίες βελτιώνουν κατά πολύ τη ποιότητα του μαθήματος αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν ένα άνετο και διασκεδαστικό περιβάλλον μάθησης.

Στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας τα μαθήματα μέσω skype είναι η εξέλιξη. Τα μαθήματα έχουν τα θετικά ενός ιδιαιτέρου μαθήματος:

  • προκαθορισμένη μέρα και ώρα
  • ατομική προσέγγιση των δυνατοτήτων του μαθητή
  • και κυρίως στο χώρο του μέσω του υπολογιστή του και τη χρήση πολυμέσων  

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί για κλήση μέσω skype ( skype name: fot_karvelis )

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να καλέσεις στο  +30 694 71 22 404 ή  συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας

Το μήνυμά σας

Loading...