Δυσανεξία στη γλουτένη

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα πάντα στο ψυγείο και τα ντουλάπια σου. Αυγά, κρέας και φρούτα είναι ασφαλή τρόφιμα για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν πρόκειται για επεξεργασμένα τρόφιμα, που συνήθως παρασκευάζονται με σιτάρι, κριθάρι ή σίκαλη. Κάποια από τα προϊόντα χωρίς γλουτένη είναι όντως άνοστα, αλλά υπάρχουν πολλά με καλή γεύση. Η Karen Ansel, διαιτολόγος, σου συνιστά να διαβάζεις προσεκτικά τις ετικέτες των τροφίμων, «πρώτον για να σιγουρευτείς ότι πραγματικά δεν περιέχουν γλουτένη και, δεύτερον, για να βεβαιωθείς ότι είναι θρεπτικά».




Διάβασε περισσότερα: Δυσανεξία στη γλουτένη

Loading...