Ο Ναός του Σολομού

Σου αρέσει να τον ψήνεις στα κάρβουνα, αλλά όταν τον γυρίζεις, σου διαλύεται. Λύσε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα ξύλο κοπής κι απόλαυσε ένα φιλέτο.

Α. Βάλε τον στη Μαρινάδα

H μαρινάδα θα κάνει τη γεύση του πιο έντονη. Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξε 1 φλ. νερό, ½ φλ. αλάτι, ½ φλ. ζάχαρη, 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε φέτες, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, γαρίφαλο, μερικά κλωναράκια άνηθο, κολίανδρο και ξύσμα από ½ λεμόνι. Βάλε τα φιλέτα στο μείγμα και μετά άσε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.




Διάβασε περισσότερα: Ο Ναός του Σολομού

Loading...