Χτύπα τα Πατζάρια

Ιδανική επιλογή για πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη. Γίνεται στο λεπτό και αποτελεί εναλλακτική των χυμών από φρούτα. Μια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Nιούκαστλ στο Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε ότι τα τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα, όπως το παντζάρι, μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό οφείλεται στην ιδιότητα των νιτρικών αλάτων να προκαλούν αγγειοδιαστολή, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.




Διάβασε περισσότερα: Χτύπα τα Πατζάρια

Loading...