Σου αρέσει να τον ψήνεις στα κάρβουνα, αλλά όταν τον γυρίζεις, σου διαλύεται. Λύσε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα ξύλο κοπής κι απόλαυσε ένα φιλέτο.
Α. Βάλε τον στη Μαρινάδα
H μαρινάδα θα κάνει τη γεύση του πιο έντονη. Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξε 1 φλ. νερό, ½ φλ. αλάτι, ½ φλ. ζάχαρη, 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε φέτες, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, γαρίφαλο, μερικά κλωναράκια άνηθο, κολίανδρο και ξύσμα από ½ λεμόνι. Βάλε τα φιλέτα στο μείγμα και μετά άσε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Διάβασε περισσότερα: Ο Ναός του Σολομού